BRAND & RETAIL TOURS

ERVAAR HOE ANDEREN HET VERSCHIL MAKEN

Retail zit in een sneltrein. Merken poppen op en verdwijnen soms weer net zo snel. Met stilzitten gaan we het niet redden. Daarom is het belangrijk goed om je heen te blijven kijken. Kijk naar jezelf en jouw klant, maar kijk ook eens naar hoe anderen het aanpakken. Boek een brand- of retail inspiratie tour en ervaar hoe anderen het verschil maken. Zie, hoor en voel hoe zij hun meerwaarde inzetten en zich onderscheiden van de massa. Met deze tour stap je even uit je eigen veilige branche en krijg je nieuwe energie, een berg nieuwe inzichten en ontdek je misschien wel de richting waar jij met jouw organisatie naar toe wil.

BRAND BRANCHE TOUR

Tijdens de brand branche tour inspireren we je graag met mooie praktijkvoorbeelden. We duiken in een branche en bekijken merken in de verschillende schakels. Want waar ontstaat een merk? Bij de fabrikant, de groothandel of bij de retailer? Hoe werk je samen en maak je toch onderscheid ten opzichte van de concurrentie?

RETAIL CITY TOUR

Tijdens deze tour nemen we je mee langs interessante merken en retailers in een een bepaalde stad. We bezoeken totaal verschillende winkels en proberen zo veel mogelijk de sterke en zwakke punten van deze retailers bloot te leggen. We gaan op zoek naar inspiratie voor je eigen merk. Deze tour brengt een berg nieuwe inzichten.

THEMA TOUR

Deze tours zijn geheel ingestoken op een specifiek thema. “De optimale klantbeleving” is zo’n thema. We bezoeken merken en retailers en leggen zo aan de hand van praktijkvoorbeelden uit hoe anderen werken aan de beste experience voor hun klanten. Denk aan thema’s als klantbeleving, store design, branchevervaging en specialisme.