VACATURE CREATIEVE DTP-ER

DE LEUKSTE BRANCHES MET RUIMTE VOOR AL JOUW CREATIEVE IDEEEN

Denk jij in beelden? Gaan je handen jeuken als iets niet goed staat uitgelijnd en weet jij alles over het technisch in orde maken van bestanden voor de drukker? Ben jij positief met een ‘natuurlijk kunnen we dat’-instelling? En hou je ervan om in een klein team nieuwe wegen te ontdekken? Heb jij er wel oren naar om samen met je collega’s de strategieën van onze klanten te leven te laten komen?

Kun jij je helemaal vinden in deze omschrijving? Dan horen we graag voor donderdag 13 oktober van je! Reageer vooral op een manier die bij jou past. Dat kan via steffi@merklab.nl – 0641940919 – @merklab.nl (instagram). Je ontvangt altijd een reactie. Zijn wij ook enthousiast? Dan zullen we je in de week daarna uitnodigen voor een kennismaking op ons kantoor in Waalwijk.

WIL JIJ VAN OPMERKELIJKE MEERWAARDE ZIJN VOOR ONZE KLANTEN EN HET TEAM?

OVER JOU EN DE FUNCTIE

Het belangrijkste is dat je het leuk vindt om veel afwisseling in je werk te hebben. Bij deze functie heb je namelijk een beetje een dubbelrol. Ongeveer de helft van de tijd werk je voor een van onze vaste klanten. De andere tijd wordt gevuld met creatieve uitwerkingen voor de rest van de merken waarvoor we werken.

Je gaat aan de slag met de uitwerking van creatieve concepten, van signing en instore communicatie tot advertenties en online middelen. Samen met onze tekstschrijver, strategisch merkbouwer en/of de projectmanagers van onze klant werk je aan het visueel zichtbaar maken van onze klanten.

OVER ONS EN DE FUNCTIE

Als merkbureau werken wij in de leukste branches die er zijn; de tuin- dier en homedeco. We werken voor merken die zich bevinden in de fysieke retail. Simpeler gezegd: productleveranciers (merken dus) die hun producten verkopen via winkels. Van vogelhuizen tot servies en alles daartussen. Voor deze klanten brengen wij focus op een uitvoerbare en passende merkstrategie. En natuurlijk zorgen we er ook voor dat deze strategie precies zo wordt uitgevoerd als we het zelf bedacht hebben. Daar kom jij in beeld!

Daarvoor kunnen we zeker een creatieve DTP-er gebruiken. Iemand die meedenkt en met creatieve ideeën komt. Maar vooral ook kan schakelen tussen passend bij de klant en technisch goed aangeleverd.

TAKEN EN SKILLS IN HET KORT

  • Creatief denken, waarbij je zowel de klant als je collega(‘s) verrast met passende visuals
  • Verantwoordelijkheid dragen voor de opmaak en het productie-klaar aanleveren van bestanden aan onze leveranciers.
  • Professionele ervaring met het Adobe pakket, met name InDesign, Photoshop, Illustrator
  • Ervaring met SketchUp is een pre
  • Het positieve kunnen inzien en elkaar verder helpen in plaats van alle beren op de weg benoemen
  • Nauwkeurig en netjes werken, het gaat immers om het imago van onze klanten
  • Juiste beelden zoeken bij verschillende uitingen
  • Opmaak van advertenties en ander drukwerk
  • Creëren van posts voor verschillende social media kanalen
  • Websites bouwen en/of onderhouden in WordPress (geen must)

WIL JIJ VAN OPMERKELIJKE MEERWAARDE ZIJN VOOR ONZE KLANTEN EN HET TEAM?