ONZE DIENSTEN

schermafbeelding-2023-03-02-om-16.14.47

Merkencheck

Snel weten waar voor jouw merk kansen liggen? Met een merken check weet je binnen een paar dagen hoe je jouw merk nog meer kunt verhelderen of nog consistenter kunt inzetten.

Fotografie: www.denisevanduren.nl

Merkstrategie

Het is tijd voor een consistente en duidelijke langetermijnvisie. Een sterke merkstrategie geeft je een duidelijk gezicht naar buiten, maar zeker ook een interne leidraad.

img_1298

Branding

Jouw huisstijl straalt uit wie je als merk bent. Het is meer dan een naam en een logo, het is een gevoel dat je achterlaat als mensen in aanraking komen met jouw merk.

Photo by: © Floris Heuer - www.florisheuer.com

Winkelcommunicatie

De winkel is de plek waar het gebeurd, waar je voor de klant het verschil moet maken. Daarom is duidelijke communicatie op de winkelvloer ontzettend belangrijk.

Maatwerk oplossingen voor jouw merk

Elke organisatie heeft een ander vraagstuk, waarbij het vaak nog onduidelijk is wat nou echt de kern is. Wij vinden het belangrijk om samen te kijken waar er kansen liggen. Dit kan op verschillende gebieden zijn zoals in strategie, content, training of juist continuïteit. Iedere medewerker is een ambassadeur en elke klant een potentiële supporter. De waarde die voor het merk belangrijk is moet zowel intern als extern gaan leven, niet enkel in het directiekantoor. Wij vinden het belangrijk om echt tot deze kern te komen. Daarom begint het contact altijd met een persoonlijke afspraak waarin we in gesprek gaan over het merk, de organisatie, de doelen en de uitgangspunten. Vervolgens komen we samen tot een manier die voor iedereen klopt. We bespreken de aanpak, gaan aan de slag en blijven continu in gesprek zodat er een duidelijke lijn ontstaat.

Ben jij klaar om jouw merk naar een
hoger plan te tillen?