ONZE DIENSTEN

Fotografie: www.denisevanduren.nl

Merkdocument

Een merkdocument zorgt zowel intern als extern voor een helder kader rondom een merk of organisatie. Het geeft duidelijkheid en richting, of je het nu zelf al helder hebt of niet.

Fotografie: www.denisevanduren.nl

Sparringspartner

Een blik van buitenaf om je organisatie te verbeteren. Wij denken met je mee over organisatieverbeteringen en (marketing)strategie. Zonder belang, maar met een kritische blik!

Fotografie: www.denisevanduren.nl

Merken check

Snel weten waar voor jouw merk kansen liggen? Met een merken check weet je binnen een paar dagen hoe je jouw merk nog meer kunt verhelderen of nog consistenter kunt inzetten.

Fotografie: www.denisevanduren.nl

Trainingen/Webinars

Spread the word! Wil jij meer weten over sterke merken, merkstrategieën en opmerkelijke meerwaarden? Of wil je je team meenemen in (online) merk bouw?

shutterstock_227545405

Social Media

Communiceren met je doelgroep en jouw merk onder de aandacht brengen van jouw publiek zijn essentiele onderdelen in een succesvolle merkstrategie.

Fotografie: www.denisevanduren.nl

Winkelcommunicatie

De winkel is de plek waar het gebeurd, waar je voor de klant het verschil moet maken. Daarom is duidelijke communicatie op de winkelvloer ontzettend belangrijk.

Maatwerk oplossingen voor jouw merk

Elke organisatie heeft een ander vraagstuk, waarbij het vaak nog onduidelijk is wat nou echt de kern is. Merklab vindt het belangrijk om samen te kijken waar er kansen liggen. Dit kan op verschillende gebieden zijn zoals in strategie, content, training of juist continuïteit. Iedere medewerker is een ambassadeur en elke klant een potentiële supporter. De waarde die voor het merk belangrijk is moet zowel intern als extern gaan leven, niet enkel in het directiekantoor. Merklab vindt het belangrijk om echt tot deze kern te komen. Daarom begint het contact altijd met een persoonlijke afspraak waarin we in gesprek gaan over het merk, de organisatie, de doelen en de uitgangspunten. Vervolgens komen we samen tot een manier die voor iedereen klopt. We bespreken de aanpak, gaan aan de slag en blijven continu in gesprek zodat er een duidelijke lijn ontstaat.

Ben jij klaar om jouw merk naar een
hoger plan te tillen?