GARDEN CENTRE BRAND TOUR

GARDEN CENTRE BRAND TOUR

Voor iedereen is duidelijk: niet alle retail is hetzelfde. Tijdens deze branche tour nemen we je mee in een bijzondere tak van retail: het tuincentrum. Geen problemen met ruimte of met parkeren (gratis!). Geen huurprijzen die door het dak gaan zoals in de binnenstad. Ontzettend afhankelijk van het weer en de seizoenen. Een assortiment wat zich goed leent voor online verkoop.. of ligt dat allemaal net even anders? De tuinbranche bestaat uit specialisme. Kennis over producten, oplossingen voor de klanten. Maar hoe gaan ze hiermee om? De winkel zelf is een merk. Maar hoe zit dat met het assortiment? Wat doen de toeleveranciers om hun producten in het schap te krijgen? En nog belangrijker; hoe zorgen ze dat ze weer uit het schap gaan (verkoop)?

Ga mee op Garden Center Brand Tour en ontdek deze bijzondere retail wereld. Tijdens deze tour krijg je een kijkje in toonaangevende tuincentra en nemen we je mee in de merkstrategie van verschillende toeleveranciers. Ontdek en leer!

DETAILS

TIJD: 10:00 -17:00 uur
LOCATIE: Zuid of midden Nederland
PRIJS: €395,- per persoon*

*Prijs is inclusief alle bezoeken, lunch, koffie en vervoer tijdens de tour. Vanaf 8 personen. Deze tour is ook te boeken voor een dagdeel en/of met eigen vervoer.

Wil je merklab leren kennen?