INSTAGRAM TRAINING

INSTAGRAM TRAINING VOOR DIERENSPECIAALZAKEN EN TUINCENTRA

Wil je gaan starten met Instagram? Of wil je meer uit jouw social media kanalen halen? Is het posten van nieuwe berichten iets wat je steeds weer vergeet? Of vind je het moeilijk om de juiste content te vinden? Meld je dan aan voor deze social media middag en ga naar huis met een geüpdatet profiel en een berg content inspiratie voor jouw winkel!

Voor wie en wanneer?

We organiseren op dinsdagmiddag 21 mei 2020 en dinsdagmiddag 16 juni 2020 een training speciaal voor dierenspeciaalzaken en tuincentra. Er kunnen maximaal 8 winkels per middag deelnemen. De training start om 13:00u en duurt ongeveer 3,5 uur.

Wat gaan we doen?

Tijdens deze training vertellen wij je alle ins & outs over Instagram. We leggen je uit hoe Instagram kan zorgen voor meer bekendheid onder jouw doelgroep en hoe jij alles uit dit opkomende medium kunt halen. En we gaan het er niet alleen over hebben, we gaan ook direct aan de slag! We doen een profielcheck, schrijven aan een passende bio-tekst en maken een start met de opzet van jouw eigen contentkalender!

Wat kost het?

De Instragram training kost € 224,- (excl. BTW maar incl. drankjes en iets lekkers!). Wil je de training samen met een collega volgen? Dan betaal je € 184,- excl. BTW voor iedere extra persoon (met een max. van 3 personen per winkel).

DETAILS

DATUM: 21 mei & 16 juni
TIJD
: 13:00 -16:30 uur
PRIJS: €224,- per persoon
LOCATIE: Afhankelijk van de inschrijvingen per datum worden de locaties vastgelegd. We zorgen altijd voor goede bereikbaarheid en gratis parkeergelegenheid.

Na aanmelding ontvang je de verdere informatie en de factuur per mail.

Met je eigen team een social media groepstraining volgen? Dat kan!